sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kuluneen viikon update

Kokeet lähestyy ja stressilevel nousee. Oon kuitenkin yrittänyt pitää mielessä fiksut ruokailut ja kirjastoon oon ottanut evääksi mm pähkinöitä. Olen päättänyt kokeilla gluteenitonta ruokavaliota siinä toivossa että vatsaongelmat vähenisivät ja hiilarit on jäänet aika pitkälti pois. Aamuisin syön mysliä (koska se pitää saada kaapeista pois) ja loppupäivä menee ilman viljoja. Riisikakkuja syön välillä mutta aika harvoin - ei oo maailman suurinta herkkua. 

Eilen käytiin patikoimassa vuorilla ja eväänä oli hedelmiä, juustoa, espanjalaista makkaraa ja gluteenittomia keksejä. Vettä meni reilusti ja eväillä jaksoi hyvin tallustella muutaman tunnin. Illalla vedin vielä smoothien ja yöllä kisastudion jälkeen haettiin kebabit (ilman leipää/ranuja/tms!) eli pelkkää lihaa ja vähän salaattia. Ei siis ihan paha? 

Anyway, viikon heiaheiat ois tässä:
Aika hyvä saldo! Yhteensä siis 7,2 tuntia liikuntaa tällä viikolla! Mittasin joskus kuuden aikaan perjantaina painon ja  se oli 63,3! Siis keskellä päivää! Kaiken paellan jälkeen!! Tänään se näytti aamulla taas tosin 63,5 mutta siis jotain edistystä on selkeästi tapahtunut! Me so happee!! :))

Tuo taas lisämotivaatiota kun jengi kehuu että näytän hoikemmalta ja lihaksikkaammalta. Erityisesti kun tuo parempi puolisko kehaisee litteämpää vatsaa ;-) Eli keeping up the good work! Ei ne pienet lipsahduksetkaan siis maailmanloppu ole, ei tarvitse itseään väkisin pitää erossa herkuista jos muistaa että kohtuus kaikessa. Ja se on erittäin lohduttava tieto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti