maanantai 6. toukokuuta 2013

Sunnuntai on terveyspäivä - tai kermakeksileipäpäivä?

Mun päivä alkoi 10:00 tällä setillä:
Vakkari myslihässäkkä, kreikkalaista jogurttia ja vihreetä teetä kuppi. Oli masu täynnä pikkuneidillä tämän jälkeen! About kolmen tunnin jälkeen tästä nautin eilen tekemääni vihannessosekeittoa (purjoa ja porkkanaa) ja sekaan pistin reilun ruokalusikallisen raejuustoa ja mausteeksi vielä persiljaa. Vettä juomaksi ja masu oli taas tyytyväinen :-) Söin mä yhden rivin suklaatakin.. Mutta nyt sitä ei enää ole eikä lisää mistään saa eli FIUH!

Kattelin lindamanuellan blogin kautta löytämääni linkkiä KLICK ja sitä hetken katsottuani vedin lenkkikamat niskaan, iskin musat korviin ja lähdin juoksemaan. Yhteensä vähän vajaa 3 km ja siihen sisältyi myös 164 m spurtti. Kyllä taas kannatti avata ne motivaatiosivut, ne vaan yksinkertaisesti tekee just sitä mitä pitääkin :)

Illalla mentiin syömään 100 montaditokseen jossa kaikki maksoi euron. Otin kanasalaatin, ranut ja kaksi pientä leipää. Ne on semmosia kolmen suupalan kokoisia! Ja koska menu oli siellä vaihtunut, mä jouduin kokeilemaan uusia suklaaleipään tehtyjä jälkkäreitä ja tuloksena seuraava: 

Siis suklaaleivässä sisällä Oreo ja kermavaahtoa. FUCK DIET MÄ NIIN SYÖN TÄTÄ UUSIKSI! Oli aivan tajuttoman hyvää, siis en muista koska viimeksi olisi makuelämys ollut näin nautinnollinen :D Ja maksoi kokonaisen EURON. Ei haitannut tänään vaikka vaaka olisi näyttänyt vähän enemmän, sen verran jäi himottamaan kyseinen herkku. Loppuillan join vaan kuplavettä vaikka poikaystävä söi vieressä chocolate chip -keksejä. Haistelin niitä vähäsen mutta päätin säästää ne ei-niin-makoisat kalorit siihen hetkeen kun pääsen mun suklaaleipäherkkuun taas käsiksi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti