maanantai 22. huhtikuuta 2013

Huono viikko

Viime viikko meni ihan totaalisesti penkin alle.. Mulla alkoi viikko heti kuumeessa enkä jaksanut kokata ja ravata kaupassa joten söin aika huonosti.. Sorruin Patatas Bravaksiin sekä kahteen Mars-patukkaan! HYI MINÄ. Eipä siis suurta muutosta painossa. Varsinkaan kun lauantaina oli ystävän synttärit ja siellä piti syödä ja ehkä vähän juodakin.. Tuli myös kilo lisää painoa sen illan jälkeen! Eipä naurattanut enää aamulla! Tänään pääsin jo treenaamankin ja treeniviikostakin tulee varmasti parempi. 

Aamupalaksi mulla menee joko mysli tai seuraava setti: 

Kaurapuuroa, jäisiä marjoja, tummahko leipäpala (tästä maasta ei saa ruisleipää) jonka päällä kalkkunasiivu, kurkkua ja brie-juustoa. 

Treenin jälkeen innostuin testaamaan mehiläisen siitepölyä smoothiessa. Pitäisi olla hyvä apu siitepölyallergiaan ja on erittäin ravinnerikas tökötti! Hirveästi vitskuja oli listattu purkin kylkeen. Omani ostin ekologisesta ruokakaupasta. Smoothieen pistin ekomaitoa, eko banskun, protskujauhetta, 100-150 g jäisiä marjoja ja ruokalusikallisen siitepölyä. Oli tajuttoman hyvää! Siihen vielä samanlainen leipä kun aamulla ja oi oi kyllä maittaa!
Myönnän että perjantaina ennen CrossFittiä mä join yhden Burnin.. Ja söin yhden Mars-patukan joka oli totaalisen turha koska mun ei edes tehnyt kovasti mieli sokeria mutta kävelin kaupassa hyllyn ohi ja käteen tarrautui patukka! En voinut sille mitään ja otti jälkikäteen päähän että sen söin koska ei edes maistunut niin hyvältä kun toivoin.. Pyh.
Lauantaina paistoi aurinko ja lähdettiin poikaystävän kanssa aamupalalle läheiseen kahvilaan. Söin foccacian jossa oli sitä kuuluisaa brietä ja pinaattia. Vielä lasi tuorepuristettua appelsiinimehua ja aamu on pelastettu. Tuskin tosiaan maailman terveellisin mut ei ollut ainakaan se pahin mahdollinen aamupala?
Kuten mainitsin niin en ehtinyt viime viikolla kauheasti liikkua mutta tässä silti viikon listaus:
Hyvää viikon alkua kaikille! :-)

1 kommentti:

  1. Kannattaa käyttää myös hunajaa, koska se sisältää luonnollisesti siitepölyä. En tiedä mitä siitepölyä tuo sinun jauheesi on (tai siis mistä päin maailmaa se on peräisin), mutta hunajasiedätyksessä on ideana ostaa paikallisesti tuotettua hunajaa, jolloin siinä on juurikin sitä siitepölyä, jolle normaalistikin altistuu. Koivun siitepölyallergiaan ei varmaankaan auta siitepölyt, jotka on peräisin jostain toiselta puolelta maapalloa, jossa ei koivuja ole lainkaan :) Ei siis millään pahalla, ihan vinkkinä vain :P

    VastaaPoista